Δ.Τ Ολοκληρώθηκε το Tyros Triathlon 2023

Άλλη μια διοργάνωση Τριάθλου στον Τυρό ολοκληρώθηκε

Στον Τυρό Αρκαδίας είχαν την ευκαιρία αθλητές Τριάθλου, κολυμβητές και επισκέπτες, να απολαύσουν με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση
Την Κυριακή 17/9 πραγματοποιήθηκε το Sprint Triathlon με την ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, όπως και οι παιδικοί swim & run αγώνες με την αγάπη του κόσμου, το χειροκρότημα τους και την αμέριστη υποστήριξη των εθελοντών.
Στην πρώτη θέση γενικής αντρών ο Αλυφαντής Γιώργος με χρόνο 1:12:17 και στις γυναίκες η Τσουρουκτζή Αναστασία με 1:17:15 σε μια γνωριμη για τους ίδιους πίστα.

Στο ομαδικό οι παρέα των Σπύρου Πολάκη, Γιώργου Γκίνη και Μαρίνας Τερζή με χρόνο 1:21:12 ανέβηκε στο νούμερο 1 του βάθρου.

Αξιοσημείωτη η παρουσία των αθλητών ΑΜΕΑ του Ιωνά και του Χρήστου Κορομηλά, πιστοί κάθε χρόνο στο ραντεβού τους, δίνοντας παραδείγματα θέλησης και επιμονής σε όλους.

Με την υποστήριξη των εθελοντών, των επαγγελματιών και των κατοίκων της περιοχής, που αγκάλιασαν με χαμόγελο και χειροκρότημα την διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το Τριαθλητικό event.

Ευχαριστούμε την Ελληνικη Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, τους Ναυαγωσώστες της Lifeguard Hellas, το Κέντρο Υγείας και φυσικά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

με εκτίμηση η Ο.Ε