Οι εγγραφές άνοιξαν! Tyros Triathlon 2023

Κλείσε θέση στη παρέα του Τυρού στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας.

Ξεκινά για άλλη μια χρονιά το ταξίδι μας και σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού παρεϊστικου αγώνα.

11 χρόνια από το πρώτο Τρίαθλο στον Τυρό, ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα και το 6 συνεχόμενο από την διοργανώτρια παρέα της Κοινσεπ Α Χώρα Ναμου.

Δύο ημέρες γεμάτες αθλητισμό σε συνδυασμό με πολιτιστικά δρώμενα.

Η διοργάνωση  περιλαμβάνει αγώνα Sprint Triathlon (750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 09:00.

Μία ημέρα νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 οι συμμετέχοντες τριαθλητές αλλά και κολυμβητές μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 300μ έως 14ετών και 750μ. / 1500μ. / 3000μ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί δρομικό event 3000μ. στο παραλιακό μέτωπο για χαλάρωμα και διασκέδαση.(RUN 4 FUN)

Την Κυριακή θα γίνουν και οι παιδικοί αγώνες swim – run

Οι διοργανωτές  όπως κάθε χρόνο σχεδιάζουν παράλληλες δράσεις και υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες, συνοδούς και επισκέπτες. Το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων ενδεικτικά θα περιλαμβάνει μουσική εκδήλωση την Κυριακή το βράδυ. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το οριστικό πρόγραμμα.

Οι εγγραφές  ανοίγουν την Πεμπτη 3 Αυγούστου 2023 και θα κλείσουν τη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Link εγγραφών ATHLETOPIA https://event.athletopia.com/tyros-triathlon-races

Στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα.